ODMAH PRONAĆI POČINIOCE: Oglasio se Vučić nakon jezivih pretnji bivšem predsedniku Borisu Tadiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 13:15

ODMAH PRONAĆI POČINIOCE: Oglasio se Vučić nakon jezivih pretnji bivšem predsedniku Borisu Tadiću

Srbija je zemlja u kojoj moraju da se poštuju zakoni, ali i demokratske slobode, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

On je, u izjavi za medije, naglasio da upravo zato, smatra da su grafiti mržnje i pretnje upućene bivšem predsedniku Srbije i predsedniku SDS Borisu Tadiću apsolutno nedopustive.

Zatražio je od nadležnih državnih organa da u najkraćem mogućem roku pronađu lice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili lica, koja su u ispisivanju tih grafita učestvovala.

- Srbija je zemlja u kojoj niko ne sme ni da strada, ni da ispašta zbog toga što ima drugačiji politički stav, ili mišljenje i po tom pitanju ne sme i ne može da postoji bilo kakvo "ali" - poručio je on.

Lideru Socijal-demokratske stranke upućene su pretnje ispisane na grafitima u Beogradu.

Nasilje, širenje govora mržnje i pozivi na linč u Srbiji odmah moraju prestati! Urgentno da se otkriju počinioci, grad je i tako pokriven kamerama i tamo gde to jeste i gde nije baš po zakonu, tako da bi za nadležne to morao biti lak posao. pic.twitter.com/UmOyamlYt8

— Tanjin Kod (@mantanja) June 10, 2021

Na grafitima koji su bili ispisani da zidovima u beogradskim naseljima Dorćol i Vračar stajalo je: "Smrt Borisu Tadiću".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Pretnje Tadiću nedopustive, pronaći krivce

Izvor: RTS, 11.Jun.2021

Srbija je zemlja u kojoj moraju da se poštuju zakoni, ali i demokratske slobode, poručio je predsednik Aleksandar Vučić. . Predsednik Vučić je, u izjavi Tanjugu, naglasio da upravo zato smatra da su grafiti mržnje i pretnje upućene bivšem predsedniku Srbije i predsedniku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.