Izvor: RTS, 11.Jun.2021, 13:19

Vučić: Pretnje Tadiću nedopustive, pronaći krivce

Srbija je zemlja u kojoj moraju da se poštuju zakoni, ali i demokratske slobode, poručio je predsednik Aleksandar Vučić.
Predsednik Vučić je, u izjavi Tanjugu, naglasio da upravo zato smatra da su grafiti mržnje i pretnje upućene bivšem predsedniku Srbije i predsedniku SDS-a Borisu Tadiću apsolutno nedopustivi.
Zatražio je od nadležnih državnih organa da u najkraćem mogućem roku pronađu lice ili lica koja su učestvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u pisanju tih grafita.
"Srbija je zemlja u kojoj niko ne sme ni da strada ni da ispašta zbog toga što ima drugačiji politički stav ili mišljenje i po tom pitanju ne sme i ne može da postoji bilo kakvo 'ali'", poručio je Vučić.
Lideru Socijaldemokratske stranke upućene su pretnje ispisane na grafitima u Beogradu.
Na grafitima koji su bili ispisani da zidovima u beogradskim naseljima Dorćol i Vračar stajalo je: "Smrt Borisu Tadiću".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Nedopustive pretnje Tadiću, u najkraćem proku pronaći krivce

Izvor: N1 televizija, 11.Jun.2021

Srbija je zemlja u kojoj moraju da se poštuju zakoni, ali i demokratske slobode, poručio je predsednik Aleksandar Vučić.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.