Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2021, 14:25

Novi dan o sporazumu opozicije i šumovima u komunikaciji unutar Narodne stranke

Stranka slobode i pravde, Narodna stranka i Demokratska stranka uskoro bi trebalo da potpišu Koalicioni sporazum o nastupu na predstojećim parlamentarnim, predsedničkim i beogradskim izborima. I dok se zna da će Marinika Tepić biti nosilac liste, ko će biti broj dva treba da se odluči konsenzusom tri partije. Kako će izgledati meseci pred nama, jesu li rešeni šumovi u komunikaciji unutar Narodne stranke, i jesu li zadovoljni postignutim sporazumom, o svemu tome razgovaramo sa potpredsednikom Narodne Stranke Miroslavom Aleksićem.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Aleksić potvrdio: SSP, Narodna stranka i DS idu zajedno na izbore, Tepić nosilac

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2021

Stranka slobode i pravde, Narodna stranka i Demokratska stranka zajednički će nastupiti na izborima, potvrdio je za N1 Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.