Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2021, 20:09

Nova metodologija i novi tim za pregovore sa EU, a ocene – sve lošije

Mediji su i jedna od čestih tački sporenja Beograda i Brisela. Možda nisu ključni, ali su svakako i razlozi zbog kojih je Srbija u pregovorima sa Evropskom unijom zastala. Da nema napretka - ocena je i domaćih i međunarodnih stručnjaka. Vlast se nada da će nova metodologija proširenja, koju je Brisel usvojio prošle godine, doneti ubrzanje procesa.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

N1 Reporteri: O „slap tužbama“ i evrointegracijama

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2021

Mediji su svakome postali dežurni krivci, istraživati korupciju i kriminal nije samo opasno za bezbednost već i za budžet. Nije li nam poznata ta priča - tužićemo medije za astronomske cifre, neće moći da plate, pa će nestati. Dobro oproban recept još od kad je ministar informisanja bio Aleksandar...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.