Nova Varoš: Olujni vetar rušio bandere i drveće

Izvor: B92, 16.Dec.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Varoš: Olujni vetar rušio bandere i drveće

Nova Varoš -- Zbog vetra koji je protekle noći na području Nove Varoši bio i olujne jačine, jedan broj trafo stanica na seoskom području bio je van sistema.

To je izjavio predsednik opštine Radosav Vasiljević, dodajući da je većina kvarova otklonjena.

"Sve trafo stanice koje su bile van sistema, ponovo su u funkciji. Međutim, u pojedinim zaseocima pale su bandere stare 50 godina, a negde je i drveće prekinulo žice", rekao je Vasiljević za Glas zapadne Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zbog toga je, kako je rekao, bez struje oko 20 domaćinstava u mesnim zajednicama Božetići i Akmačići.

Prema njenovim rečima, bez struje je nekoliko sati bila i turistička zona na Zlataru.

"Usled nestanka struje u nisu radila ni pumpe za prepumpavanje vode, zbog čega su pojedina naselja bila bez vode", rekao je Vasiljević.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STRAŠNO NEVREME: VETAR IZVALJIVAO DRVEĆE, domaćinstva bez struje!

Izvor: BKTV News, 16.Dec.2017

Ljudi su ostali i bez vode. ..Zbog vetra koji je protekle noći na području Nove Varoši bio i olujne jačine, jedan broj trafo stanica na seoskom području bio je van sistema, izjavio je predsednik opštine Radosav Vasiljević, dodajući da je većina kvarova otklonjena..."Sve trafo stanice koje su...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.