STRAŠNO NEVREME: VETAR IZVALJIVAO DRVEĆE, domaćinstva bez struje!

Izvor: BKTV News, 16.Dec.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO NEVREME: VETAR IZVALJIVAO DRVEĆE, domaćinstva bez struje!

Ljudi su ostali i bez vode.

Zbog vetra koji je protekle noći na području Nove Varoši bio i olujne jačine, jedan broj trafo stanica na seoskom području bio je van sistema, izjavio je predsednik opštine Radosav Vasiljević, dodajući da je većina kvarova otklonjena.

"Sve trafo stanice koje su bile van sistema, ponovo su u funkciji. Međutim, u pojedinim zaseocima pale su bandere stare 50 godina, a negde je i drveće prekinulo žice", rekao je Vasiljević za Glas >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zapadne Srbije.

Zbog toga je, kako je rekao, bez struje oko 20 domaćinstava u mesnim zajednicama Božetići i Akmačići.

Prema njenovim rečima, bez struje je nekoliko sati bila i turistička zona na Zlataru.

"Usled nestanka struje nisu radile ni pumpe za prepumpavanje vode, zbog čega su pojedina naselja bila bez vode", rekao je Vasiljević.

Olujni vetar koji je u proteklih par dana zahvatio Nacionalni park Tara naneo je veliku štetu, a prema prvim procenama izvaljeno je i slomljeno nekoliko hiljada kubnih metara drveta jele i smrče na području Predovog krsta i Kaluđerskih bara.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olujni vetar rušio bandere i drveće u Novoj Varoši

Izvor: Blic, 16.Dec.2017

Zbog vetra koji je protekle noći na području Nove Varoši bio i olujne jačine, jedan broj trafo stanica na seoskom području bio je van sistema, izjavio je predsednik opštine Radosav Vasiljević, dodajući da je većina kvarova otklonjena...- Sve trafo stanice koje su bile van sistema, ponovo su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.