Nikome nećemo dati obraz Srbije: Završen miting u Guči, Vučić se obratio okupljenom narodu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikome nećemo dati obraz Srbije": Završen miting u Guči, Vučić se obratio okupljenom narodu (VIDEO)

Aleksandar Vučić stigao na završnu konvenciju Srpske napredne stranke u Guči

UŽIVO MITING PRATITE NA PRILOŽENOM VIDEO SNIMKU:

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, stigao je u Kotražu, u opštini Lučani, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde ispred redovne lokalne izbore u toj opštini razgovara sa meštanima. On će zatim razgovarati sa građanima i u samim Lučanima.

Nakon razgovora sa građanima, Vučić se uputio u Guču, gde govori na mitingu SNS.

- Pre 4 godine kada sam postao predsednik govorili su zemlja je uništena. To je bilo tačno. Bio svestan da je pred nama težak put, put reformi. U njihovo vreme imali ste rast od minus 1. Tada smo krenuli u stabilizaciju javnih finansija. Mnogo smo uradili, smanjili smo javni deficit. Zahvalan sam svima vama koji su razumeli šta znači odgovorna politika. Narod se sluša samo na izborima - zaključio je Vučić.

Vučić je istakao da nikome nećemo dati obraz Srbije i da ćemo nastaviti da se borimo za prosperitet i bolji život građana.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Završna konvencija PUPS-a pred izbore u Kuli

Izvor: RTS, 13.Dec.2018

Predsednik PUPS-a Milan Krkobabić rekao je na završnoj konvenciji te stranke u Kuli da je za njih dobitna kombinacija za nedeljne izbore energija mladih i iskustvo starijih, a sa predznakom solidaronosti. . Na završnoj konvenciji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.