Nikolić sa Vilijamsonom o trgovini organima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2012, 03:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sa Vilijamsonom o trgovini organima

BEOGRAD -

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovaraće danas sa glavnim tužiocem specijalnog istražnog tima Evropske unije za ispitivanje trgovine ljudskim organima na Kosovu i Metohiji Klintom Vilijamsonom, koji je doputovao u dvodnevnu posetu Beogradu.

Predsednik Nikolić u nedavnom govoru pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija istakao je potrebu rasvetljivanja zločina vezanih za trgovinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ljudskim organima na Kosovu i Metohiji.

Sastanak sa Vilijamsonom, kako je saopštila pres-služba predsednika Nikolića, predstavlja početak ostvarenja konkretnih mera u rasvetljivanju tih zločina.

Vilijamson se juče sastao sa predsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem, a danas bi, kako je planirano, trebalo da razgovara i sa tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem.

Teme razgovora šefa specijalnog istražnog tima EU sa Vukčevićem će, kako se očekuje, biti trgovina ljudskim organima, a poseban akcenat biće stavljen na zaštićenog svedoka, čiji je deo iskaza Tužilaštvo za ratne zločine obelodanilo sredinom septembra.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se sa Klintom Vilijamsom

Izvor: Beta Video, 18.Okt.2012

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Predsedništvu sa glavnim tužiocem specijalnog istraživačkog tima EU Klintom Vilijamsom. (Pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.