Nikolić: Nema više ustupaka Albancima

Izvor: RTS, 10.Okt.2016, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Nema više ustupaka Albancima

Ovo što rade Albanci na Kosovu sa "Trepčom" i "Telekomom" je otimačina, uzurpacija. Na to ne možemo da pristanemo, izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić.
Nikolić smatra da je dotaknuta "crvena linija", zbog čega vlastima u Prištini, ali i Evropskoj uniji treba poslati jasnu poruku.

"Već smo dosta toga ustupili Albancima na Kosovu. Negde mora da se postavi granica. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zato ne smeno da pravimo ustupke ni kada je reč o prodaji Trepče, niti kada je reč o imovini Telekoma", rekao je predsednik Srbije za "Blic" od utorka.
Nikolić naglašava da Srbije ne treba da pristaje na uslovljavanja, "ako Brisel to zaista postavlja kao uslov za nastavak pregovora".
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Nema više ustupaka Albancima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2016, 00:02

Ovo što rade Albanci na Kosovu sa Trepčom i Telekomom je otimačina, uzurpacija. Na to ne možemo da pristanemo, izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić...Nikolić smatra da je dotaknuta "crvena linija", zbog čega vlastima u Prištini, ali i Evropskoj uniji treba poslati jasnu poruku..."Već...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Predsednik Tomislav Nikolić za "Blic": NEMA VIŠE USTUPAKA ALBANCIMA

Izvor: Blic, 11.Okt.2016

Ovo što rade Albanci na Kosovu sa Trepčom i Telekomom je otimačina, uzurpacija...Na to ne možemo da pristanemo - kaže u izjavi za „Blic” predsednik Srbije Tomislav Nikolić...Nikolić smatra da je dotaknuta crvena linija, zbog čega vlastima u Prištini, ali i Evropskoj uniji treba poslati jasnu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.