Nata demantovala: Nije bilo neprijatnosti, policajci su bili divni

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jun.2014, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata demantovala: Nije bilo neprijatnosti, policajci su bili divni

Pevačica demantuje glasine da je sinoć doživela neprijatnost u noćnom izlasku tokom policijske racije.

Nata tvrdi da nije bilo neprijatnosti, već da se divno provela u noćnom provodu

 

Novosadska lepotica Nataša Bekvalac kaže da se sinoć odlično provela u društvu svojih sestara. Krivo joj je što je pogrešno shvaćena na društvenoj mreži instagram gde se našalila na račun sinoćnjeg događaja.

 

 

- Niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bio grub prema nama. Jeste bila racija, ali nije bilo ljudi na podu. Policajci su bili ljubazni i čak prijateljski rapoloženi prema meni i mojim sestrama. Inače kako meni može da bude loše u društvu moje Gage i moje Kiki. Mi smo devojke na raspustu i odlično se provodimo. Najbolje nam je kad smo zajedno - rekla je Nataša za Blic.

 

Natašu i pola estrade pretrasali maskirani policajci?

 

 

Inače, poslednjih dana pevačica je odlično raspoložena jer joj je prošlonedeljno druženje sa kumom Dragijanom na grčkoj obali izuzetno prijalo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.