Izvor: N1 televizija, 27.Okt.2021, 12:51

Naprednjak branio inspektora Milenkovića, pa osvanuo na naslovnici tabloida

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Jugović, koji je pre nekoliko dana na televiziji „Happy“ stao u odbranu inspektora Slobodana Milenkovića poznatijeg kao Mali Senta, našao se danas na naslovnoj strani tabloida Objektiv, koji je objavio da je Jugović 2005. godine, dok je volontirao u jednom vrtiću u Čačku, navodno nokautirao vaspitačicu, a decu na spavanju polivao hladnom vodom.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Poslanik SNS veruje inspektoru koji je otkrio Jovanjicu i – završi u tabloidu

Izvor: N1 televizija, 27.Okt.2021

Koliko slobodno pojedinac u Srbiji danas može da govori? To ilustruje i slučaj poslanika SNS Bratislava Jugovića. On je u programu TV Hepi stao u odbranu inspektora Slobodana Milenkovića, jednog od glavnih aktera u otkrivanju slučaja Jovanjica. Nakon gostovanja, tabloidi su se zainteresovali za...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.