Nakon boravka u Budimpešti Vučić došao na sastanak sa Dodikom: Najavili zajedničko putovanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon boravka u Budimpešti Vučić došao na sastanak sa Dodikom: Najavili zajedničko putovanje (FOTO)

Vučić je u Budimpešti učestvovao na Trećem demografskom samitu, zajedno s premijerima Češke i Slovačke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras u Beogradu sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom o svojoj poseti Budimpešti i štancima u prethodna dva dana.

- Upoznao sam člana Predsedništva BiH Milorada Dodika s rezultatima sastanaka u Budimpešti, analizirali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo situaciju u regionu i poziciju srpskog naroda. Dogovorili smo da zajedno posetimo Drvar - naveo je Vučić na svom nalogu na Instagramu.

Vučić je na nalogu "budućnostsrbijeav" okačio i fotografiju s Dodikom.

Andrejem Babišom i Petrom Pelegrinijem.

"Upoznao sam člana Predsedništva BiH Milorada Dodika sa rezultatima sastanaka u Budimpešti, analizirali smo situaciju u regionu i poziciju srpskog naroda. Dogovrili smo da zajedno posetimo Drvar." - predsednik Vučić sastao se večeras u Beogradu sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Sep 5, 2019 at 9:56am PDT

Vučić se odvojeno sastao i s mađarskim premijerom Viktorom Obranom.

BONUS VIDEO: Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić i Dodik: Zajedno u Drvar

Izvor: Danas, 05.Sep.2019

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarali su večeras u Beogradu o situaciji u regionu, poziciji srpskog naroda i o Vučićevim razgovorima u Budimpešti prethodna dva dana. Članak Vučić i Dodik: Zajedno u Drvar se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.