Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2023, 14:38

Na snagu stupio protokol vezan za poreski i predistražni postupak

Protokol o razmeni podataka u postupku postavljenja zastupnika po službenoj dužnosti u poreskom postupku i branioca po službenoj dužnosti u predistražnom postupku, potpisani je danas u Ministarstvu pravde, zahvaljujići čemu će Srbija dobiti i jedinstveni kol centar za postavljanje zastupnika/branilaca po službenoj dužnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Direktorka Poreske uprave potpisala Protokol o razmeni podataka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2023

Direktorka Poreske uprave Srbije Dragana Marković potpisala je Protokol o razmeni podataka u postupku postavljenja zastupnika po službenoj dužnosti u poreskom postupku i branioca po službenoj dužnosti u predistražnom postupku, saopšteno je iz Poreske uprave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.