NORMALAN GRAĐANIN SRBIJE ZBUNJEN GLEDA KAKO OLOŠ PROVALJUJE Obradović: Javnost će osuditi ovo divljanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 00:32

"NORMALAN GRAĐANIN SRBIJE ZBUNJEN GLEDA KAKO OLOŠ PROVALJUJE" Obradović: Javnost će osuditi ovo divljanje

Ona ističe da ovo nije lice Srbije.

Potpredsednica GO SNS Marija Obradović ocenila je večeras, reagujući na dešavanja ispred Skupštine Srbije, da nasilno ponašanje "Ðilasovih fašista i batinaša" mora biti sankcionisano.

- Ne pristajem da me grupe razularenih Ðilasovih huligana upozoravaju da u mojoj zemlji nešto ne štima! Normalan građanin Srbije gleda zbunjen i zabrinut kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ološ provaljuje bez ikakvog razloga i svrhe u Skupštinu, napada policiju, ne dozvoljava kolima Hitne pomoći da prođu - navela je Obradović u saopštenju.

Ona ističe da ovo nije lice Srbije, nije spontan skup ljudi s decom, već je "očajnicki pokušaj raspale opozicije da napravi dodatni haos u inače kompleksnoj situaciji u zemlji, izazvanoj epidemijom kovida".

- Nismo ni očekivali da pomognu, ponude rešenje građanima kako bismo zajedno prevazišli zdravstvenu krizu koja pogađa ceo svet. Javnost Srbije osudiće ovo bezrazložno divljanje. Potrebni su nam razum, saradnja, odmerenost. Srbija neće dozvoliti nasilje i divljanje. To nije naše lice, uprkos pokušajima Ðilasovih medija da time noćas uplaše Srbiju. Predaja nikada nije bila opcija - navela je Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obradović (SNS): Demonstracije očajnički pokušaj opozicije da napravi dodatni haos

Izvor: Danas, 08.Jul.2020

Potpredsednica glavnog odbora Srpske napredne stranke Marija Obradović optužila je za demonstracije koje se dešavaju u Beogradu predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, i dodala da će javnost Srbije osuditi to, kako je navela, "bezrazložno divljanje".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.