NISAM IZDAJNIK! Salko Tursunović postao novi predsednik SO Srebrenica i odmah podigao prašinu u regionu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 17:41

"NISAM IZDAJNIK!" Salko Tursunović postao novi predsednik SO Srebrenica i odmah podigao prašinu u regionu

Tursunović je izabran za predsednika nakon što je ranije danas

Salko Tursunović izabran je danas za novog predsednika Skupštine Opštine Srebrenica, potvrdio je potpredsednik Skupštine Radomir Pavlović.

, na sednici, sa te pozicije smenjen Ćamil Duraković.

Tursunović je u svom prvom obraćanju medijima, nakon izbora na ovu poziciju, rekao da želi da sarađuje i sa Srbima i sa Bošnjacima u Srebrenici.

- Imam dobre odnose sa svima i niko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema pravo da mi govori da sam izdajnik bilo kojeg naroda - rekao je Tursunović.

Inače, Duraković je ranije izjavio da će teško izabrati novog predsednika Skupštine Opštine Srebrenica, obzirom na to da bi on trebalo da bude iz reda Bošnjaka.

Inače, Tursunović je na prošlim izborima bio kandidat Stranke za Bosnu i Hercegovinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.