NIJE TVITER ZA FUDBALERE: Evo šta su lupali, pa se pokajali i izvinjavali!

Izvor: Kurir, 17.Jun.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE TVITER ZA FUDBALERE: Evo šta su lupali, pa se pokajali i izvinjavali!

Mogu vam reći da tvitovi ponekad mogu da budu neugodni, ako nisu napisani na inteligentan način, kaže Fabio Kapelo

Selektor Rusije Fabio Kapelo sigurno veruje u inteligenciju svojih igrača na terenu, ali kada je reč o stanju van terena - ne želi ništa da rizikuje.

Pošto nije potpuno uveren u njihovu mogućnost pisanja "inteligentnih" poruka na Tviteru, odlučio je da im zabrani korišćenje te društvene mreže tokom Svetskog prvenstva u Brazilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
A da fudbaleri i društvene mreže nisu spoj iz snova kroz godine su pokazali mnogi igrači, čije su neodmerene izjave i kratak fitilj često nailazile na osudu javnosti.

Tako je 2011. godine fudbaler Marvin Morgan iz Alderšot Tauna burno reagovao nakon što su ga navijači izviždali.

"Želim da se zahvalim navijačima koji su me izviždali dok nisam napustio teren. Gde će vas to dovesti? Nadam se da ćete umreti", napisao je Morgan na Tviteru.

Ubrzo nakon toga je napustio klub.

Arsenalov golman Vojček Šćešni morao je da se izvinjava javnosti nakon što se putem Tvitera sa saigračem Aronom Ramsejem "našalio", rekavši mu da na objavljenoj fotografiji izgleda kao silovatelj.

Fudbaleri  iz regije nisu imali neumesnih ispada na društvenim mrežama.

(Aljazeera.net)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.