Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U NOVOM BEČEJU Jedan radnik poginuo, drugi povređen u preduzeću "Polet keramika"

Jedan radnik preduzeća "Polet keramika" u Novom Bečeju poginuo je, dok je drugi povređen u nezgodi koja se dogodila u tom preduzeću, saopštio je danas Inspektorat za rad.

Stradao je J. S. (51), a povredjen V. V. (50), obojica iz Novog Bečeja, kada su pokušavali da skinu poklopac sa biskvitnog mlina, težak oko 100 kilograma.

Poklopac se pod pritiskom iznenada podigao i odbacio J. S., koji je stajao na njemu, sa visine od oko šest metara preko zaštitne ograde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radne platforme oko mlina. Radnik V. V. je tom prilikom zadobio povrede u predelu očiju, navodi se u saopštenju.

Oba radnika su bila zaposlena na neodredjeno vreme.

Inspektori rada Odseka u Zrenjaninu su odmah po saznanju za nezgodu izašli na lice mesta i izvršili nadzor.

Nakon utvrdjivanja svih relevantnih činjenica‚ inspekcija će preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti, navodi ministarstvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.