Stradao radnik u Novom Bečeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradao radnik u Novom Bečeju

Jedan radnik je poginuo, a jedan je povređen u nezgodi koja se juče, oko 16 časova, dogodila u preduzeću DOO "Polet keramika" u Novom Bečeju (Železnička, br. 13).

Stradali J. S. (51) i povređeni V. V. (50), obojica iz Novog Bečeja, pokušavali su da skinu poklopac sa biskvitnog mlina, težak oko 100 kilograma.

Poklopac se pod pritiskom iznenada podigao i odbacio J. S. koji je stajao na njemu, sa visine od oko šest metara preko zaštitne ograde radne platforme >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko mlina. Radnik V. V. je tom prilikom zadobio povrede u predelu očiju.

Oba radnika su bila zaposlena na neodređeno vreme.

Inspektori rada Odseka u Zrenjaninu su odmah po saznanju za nezgodu izašli na lice mesta i izvršili nadzor. Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica‚ inspekcija će preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NESREĆA NA RADU U NOVOM BEČEJU: Radnik (51) stradao, drugi teško povrđen u skidanju poklopca

Izvor: Kurir, 26.Okt.2016

...Stradali J S (51) i povređeni V V (50), obojica iz Novog Bečeja, su pokušavali da skinu poklopac sa biskvitnog mlina, težak oko 100 kilograma..Poklopac se pod pritiskom iznenada podigao i odbacio J S, koji je stajao na njemu, sa visine od oko šest metara preko zaštitne ograde radne platforme...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.