NE MENJAJ SE Lukasova bivša jasnom porukom iskazala svoj stav

Izvor: Blic, 08.Sep.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NE MENJAJ SE" Lukasova bivša jasnom porukom iskazala svoj stav

Lozničanka koja je privukla veliku pažnju javnosti i osvojila srce folkera Ace Lukasa, Branislava, nastavlja da svoj život živi daleko od medija.

Međutim, jedan medij kojim sve vreme šalje poruke je svakako njen instagram profil. Tamo objavljuje svoje fotografije, slike svog deteta i neke detalje iz svoje svakodnevice.

U najnovijoj objavi Branislava pozira, očigledno za potrebe profesionalnog fotografa, a uz sliku je dodala i poruku napisanu na engleskom jeziku.

"Ne menjaj se", naglasila je Branislava kojoj je izgleda preterano buran period koji je iza nje doneo i neka nova zapažanja o životu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.