NAJMLAĐA ŽRTVA KORONE U RUSIJI: Samohrana majka se borila četiri dana, nije pobedila užasan virus

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 11:21

NAJMLAĐA ŽRTVA KORONE U RUSIJI: Samohrana majka se borila četiri dana, nije pobedila užasan virus

Anastasija je bila samohrana majka, urednica ekonomskog magazina, a umrla je 31. marta.

Anastasija Petrova je bila samohrana majka, urednica ekonomskog magazina, a umrla je 31. marta. Ona stara samo 36 godina najmlađa je žrtva korona virusa u Rusiji. Ona je umrla osam dana nakon što je dobila visoku temperaturu.

Anastasija Petrova stara samo 36 godina najmlađa je žrtva korona virusa u Rusiji. Ona je umrla osam dana nakon što je dobila visoku temperaturu. Petrova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila samohrana majka, urednica ekonomskog magazina, a umrla je 31. marta.

Kako piše "Miror" od simptoma korona virusa imala je visoku temperaturu i kašalj. Pozvala je doktora i objasnila da je bila u kontaktu sa troje ljudi koji su nedavno bili u inostranstvu. Lekar joj je rekao da proverava temperaturu na svakih 20 minuta i da popije paracetamol.

U svom blogu je napisala da je tempratura pala sa 38,4 na 37,3, te da misli da je reč samo o respiratornoj infekciji, ali ne o korona virusu. Dan nakon što je primetila simptome, Anastasija je završila u bolnici. Testirana je prvi put 27. marta i tada je bila negativna, ipak, na ponovljenom testiranju dan kasnije bila je pozitivna. Umrla je četiri dana kasnije.

Iza nje su ostala dvojica sinova Ilja (12) i Jaroslav (10).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.