NA KORAK DO NOVE VLADE Sutra sednica Skupštine Srbije!

Izvor: Press, 21.Okt.2020, 11:54

NA KORAK DO NOVE VLADE Sutra sednica Skupštine Srbije!

Sednica Skupštine Srbije zakazana je za sutra u 10 sati, kada bi poslanici trebalo da glasaju za izbor Ivice Dačića za predsednika Parlamenta, saznaje Blic.
Foto:Blic
Ovom sednicom prektično započenje proces konačnog formiranja rukovodstva Skupštine Srbije, skupštinskih tela, ali i Vlade Srbije. To bi praktično trebalo da znači da ćemo uskoro znati ko su novi ministri u Vladi Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> - Biće mnogo posla za njega kao predsednika parlamenta. Biće formirani najkasnije u četvrtak svi odbori u Skupšini, ti odbori moraju da rade mnogo. Verujem da ćemo u tom parlamentu, koji će morati stalno da zaseda, mnogo važnih zakona treba da donesemo - naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao:

- Za svakog državotvornog političara najveća je čast biti na čelu najvišeg predstavničkog tela i nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti u Republici Srbiji - rekao je juče i odlazeći šef srpske diplomatije Ivica Dačić nakon što je Vučić obelodanio tu informaciju.
On je to rekao nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da će Dačić ubuduće biti na čelu Skupštine Srbije.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.