Mllađi muškarac jutros pronađen mrtav u Žarkovu!

Izvor: Press, 10.Okt.2014, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mllađi muškarac jutros pronađen mrtav u Žarkovu!

Muškarac star oko 25 godina pronađen je mrtav jutros oko 04.10 časova u Ulici Belo Vrelo 33 u Žarkovu u Beogradu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Muškarac je zatečen sa ubodnom ranom u predelu leve strane grudnog koša, a ležao je na ulici, rekla je Macura i dodala da je konstatovana njegova smrt.

Macura je istakla da je prethodno mladić star oko 20 godina oko 23.20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << časova u Ulici Vojvode Stepe ispred broja 522 iz vatrenog oružja zadobio težu povredu, prostrelnu ranu desne butne kosti i da je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

PROČITAJTE JOŠ:
PRETI MU 10 GODINA ZATVORA: Milićev pregazio Luku sa 110 kilometara na sat!
ODAO GA TELEFON: Kako je otkriven ubica Ivane Podraščić!
SVEDOČILA FATALNA UDOVICA: Supruga pokojnog Cvetka Simića dala alibi Bojoviću
   
Sinoć su se dogodila i dva saobraćajna udesa u kojima su povređene ukupno četiri osobe, od kojih su dve kao pešaci zadobile teže povrede, kazala je portparol Hitne pomoći.
U udesu oko 20.30 časova na Ibarskoj magistrali teže su povređena dva pešaka, od kojih je jedan zadobio povredu više organa, a drugi povredu stomaka, navela je Macura i dodala da su oba prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Dve osobe su povređene u udesu oko 20.00 časova na autoputu u visini Ljermontovljeve ulice, rekla je Macura.

Muškarac star oko 40 godina zadobio je trzajnu povredu vrata i on je prevezen u Urgentni centar, dok je muškarac star oko 60 godina zadobio povredu grudnog koša, a prevezen je na VMA, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 125 intervencija od kojih 30 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 288 intervencija od kojih 88 na javnim mestima, precizirala je Macura. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAD: Pronađen leš na Čukarici, sumnja se na ubistvo

Izvor: Kurir, 10.Okt.2014

Telo muškarca starog oko 25 godina, sa ubodnom ranom na grudima, pronađeno je u ulici Belo Vrelo..BEOGRAD - Telo muškarca starog oko 25 godina, sa ubodnom ranom na grudima, pronađeno je jutros na Čukarici...Leš je otkriven oko 04.45 časova u ulici Belo Vrelo...Policija je izvršila uviđaj lica...

Nastavak na Kurir...

Telo muškarca pronađeno na ulici u Žarkovu

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2014

BEOGRAD - Muškarac star oko 25 godina pronađen je mrtav oko 04.10 časova u Ulici Belo Vrelo 33 u Žarkovu u Beogradu, navela je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Ona je navela da je muškarac je zatečen sa ubodnom ranom u predelu leve strane grudnog koša, a ležao je na ulici, nakon čega je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.