Mitrovica, priveden advokat Dejan Vasić

Izvor: RTS, 25.Mar.2014, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrovica, priveden advokat Dejan Vasić

Policija Euleksa je prošle noći privela advokata Dejana Vasića iz Kosovske Mitrovice. Vasić je zastupao nekoliko Srba protiv kojih su na Kosovu podignute optužnice.

Policajci Euleksa su, kako saznaje agencija Beta, oko dva časa pretresli Vasićevu kancelariju i vozilo, a njega odveli i zadržali.

Vasić je na Kosovu zastupao i Žarka Veselinovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji se tereti za pokušaj ubistva dvojice specijalaca kosovske policijske jedinice ROSU.

Branio je i Lazu Lazića iz Štrpca koji se tereti za "udruživanje protiv ustavnih akata" Kosova.

Vasić je bio i advokat penzionisanog pukovnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Dragoljuba Delibašića.

Delibašiću se na teret stavljaju teška krivična dela 1999. i 2000. godine u Kosovskoj Mitrovici, povezana s predmetom uhapšenog lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića "Srbija-demokratija-pravda".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Priveden kosovskomitrovački advokat Dejan Vasić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2014

Policija Euleksa je prošle noći privela advokata Dejana Vasića iz Kosovske Mitrovice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.