Izvor: Blic, 20.Nov.2023, 20:18

Hrvatski diplomata proglašen za persona non grata: Evo zašto je Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije donelo tu odluku

Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije je 20. novembra 2023. godine donelo odluku da, u skladu sa članom 9. Bečke konvencije, koja reguliše diplomatsko-konzularne odnose, proglasi Hrvoja Šnajdera, prvog sekretara u Ambasadi Republike Hrvatske u Beogradu, za persona non grata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatski diplomata proglašen za personu non grata: Otkriveno i zašto

Izvor: B92, 20.Nov.2023

Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije je 20. novembra 2023. godine donelo odluku da proglasi Hrvoja Šnajdera, za personu non grata...Proglašenje prvog sekretara u Ambasadi Republike Hrvatske u Beogradu za personu non grata izvršeno je u skladu sa članom 9. Bečke konvencije, koja reguliše...

Nastavak na B92...

MSP: Hrvatski diplomata Hrvoje Šnajder proglašen za personu non grata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2023

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije danas je donelo odluku da, u skladu sa članom 9. Bečke konvencije, koja reguliše diplomatsko-konzularne odnose, proglasi Hrvoja Šnajdera, prvog sekretara u Ambasadi Republike Hrvatske u Beogradu, za personu non grata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.