Mihajlović: Vučić ima poverenja u mene

Izvor: RTS, 17.Jan.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Vučić ima poverenja u mene

Predsednik SNS-a i premijer Aleksandar Vučić ima poverenja u mene, kao što i ja imam poverenja i poštovanje prema njemu, izjavila je ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović.
Zorana Mihajlović je novinarima u Vladi, dan posle Glavnog odbora SNS-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekla da je prirodno što je ta partija stalno u žiži javnosti i da se u okviru nje razgovara o svemu i da nema nedodirljivih, prenosi Tanjug.

"Koristim priliku da se izvinim građanima, koji su možda u jednom momentu pomislili da je bavljenje nama samima mnogo važnije od onog zbog čega mi jesmo ovde, a mi smo ovde zbog boljeg života građana i juče je na to stavljena tačka", rekla je Mihajlović.
Mihajlović, koja i potpredsednica SNS-a, rekla je da članovi te partije kao i njeni funkcioneri moraju stalno da se preispituju i da je to bio razlog zbog kojeg je ona danas predstavila rezultate rada za prošlu i planove za ovu godinu.
Ona je podsetila da je ta stranka obećala građanima bolji život, dostojanstvo i pravdu i da su to strateški ciljevi vlade.
Mihajlović je izjavila da je Ministarstvo saobraćaja predložilo i predalo izmene zakona o bezbednosti saobraćaja formalnom predlagaču - Ministarstvu unutrašnjih poslova i da će još jednom o tome razgovarati sa ministrom Nebojšom Stefanovićem.
Ona je odgovarajući na pitanje zbog čega te izmene nisu usvojene do 1. januara, kako je ranije najavljivano, podsetila da je formalni predlagač Ministarstvo unutrašnjih poslova.
"Formalni predlagač tog zakona je MUP. Ministrartvo saobraćaja i mi koji se nalazimo u koordinacionom telu za bezbednost saobraćaja smo izmene i dopune zakona predložili i poslali formalnom predlagaču. Formalni predlagač bi sada morao sada da krene u predstavljanje zakona", rekla je Mihajlović.
Mihajlović je još jednom podvukla da je reč o veoma važnim izmenama i da bi to moralo što pre da se uradi rekavši da će tim povodom još jednom razgovarati sa minisrtom unurtašnjih poslova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Vučić ima poverenja u mene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2015

Predsednik SNS-a i premijer Aleksandar Vučić ima poverenja u mene, kao što i ja imam poverenja i poštovanje prema njemu, izjavila je danas ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović...Ona je novinarima u vladi, dan posle Glavnog odbora SNS-a, rekla da je prirodno što je ta partija stalno u žiži...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.