Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Avg.2014, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev: Embargo na uvoz iz zapadnih država

Rusija uvodi potpuni embargo na uvoz voća, povrća, mesa, ribe, mleka i mlečnih proizvoda iz SAD, Evropske unije, Australije, Kanade i Norveške, izjavio je ruski premijer Dmitrij Medvedev u obraćanju vladi. "Ovaj embargo je na snazi od danas i trajaće godinu dana", rekao je Medvedev, i dodao da je vlada spremna da revidira odluku u slučaju da dođe do promene situacije, prenosi Rojters. Medvedev je, takođe, dodao da se razmatra zabrana preleta evropskih i američkih...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Moskva objavila svoj spisak – Holandija zabrinuta

Izvor: Capital.ba, 07.Avg.2014

MOSKVA/HAG, Rusija uvodi zabranu na godinu dana na isporuke govedine, svinjetine, sireva, živine, mlijeka i ribe iz zemalja EU, SAD, Australije, Kanade i Norveške, stoji u ukazu ruske vlade. Premijer ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.