Mali, Čović, Mladenović, Pašić i Nikodijević u privremenom veću

Izvor: Blic, 18.Nov.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali, Čović, Mladenović, Pašić i Nikodijević u privremenom veću

Članovi privremenog ograna uprave grada Beograda su Siniša Mali, Nebojša Čović, Andreja Mladenović, Nikola Nikodijević i Tatjana Pašić, saopštio je večeras prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

On je na konferenciji za novinare, nakon sednice vlade, rekao da su Mali i Čović predlog Srpske napredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stranke, Tatjana Pašić - Demokratske stranke, Andreja Mladenović Demokratske stranke Srbije i Nikodijević ispred Socijalističke partije Srbije.

"Ssto se tiče LDP, njima smo uputili poziv, zahvalni smo im na saradnji, ali su rekli da ne mogu zbog zatrovane atmosfere za koju su okrivili DS", rekao je Vučić.

Vlada je trebalo da zaseda jutros u 8.30, ali je naknadno saopšteno da se sednica pomera za poslepodne, za 17.00 časova.

Takođe, u 19.00 sati u sedištu Demokratske stranke, u Krunskoj ulici 69, biće održana konferencija za novinare predsednika DS Dragana Đilasa.

Povezane vesti: Babić: Vlada danas formira privremeni organ SNS: Danas odluka o privremenoj upravi, bez članova iz DS "jer se nećkaju" Rat saopštenjima uoči formiranja prinudne uprave za Beograd

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: LDP je odbila poziv zbog zatrovane atmosfere za koju krive DS

Izvor: Blic, 18.Nov.2013

Liberalno-demokratska partija je odlučila da ne učestvuje u privremenog organu grada Beograda "zbog zatrovane atmosfere" i neodgovornog ponašanja Demokratske stranke istovremeno se zahvalila Srpskoj naprednoj stranci na pozivu da učestvuje u radu tog tela. ..Kako Tanjug saznaje u LDP, danas su razgovarali...

Nastavak na Blic...

Imenovana privremena uprava Beograda

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Nov.2013

Vlada Srbije, na predlog Srpske napredne stranke, odlučila je da predsednik Privremene uprave u Beogradu bude Siniša Mali, izjavio je prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.  Članovi privremenog ograna uprave grada Beograda su, osim Malija, Nebojša Čović, Andreja Mladenović, Nikola...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Mali, Čović, Mladenović, Pašić i Nikodijević upravljaju Beogradom

Izvor: Večernje novosti, 18.Nov.2013

DO završetka izbora, Beogradom će kao predsednik privremenog veća upravljati savetnik prvog potpredsednika Vlade Siniša Mali, a članovi su bivši gradonačelnik Nebojša Čović, Tatjana Pašić (DS), Nikola Nikodijević (SPS) i Andreja Mladenović (DSS). Posle 53 dana otkad je s funkcije gradonačelnika...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.