Vučić: LDP je odbila poziv zbog zatrovane atmosfere za koju krive DS

Izvor: Blic, 18.Nov.2013, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: LDP je odbila poziv zbog zatrovane atmosfere za koju krive DS

Liberalno-demokratska partija je odlučila da ne učestvuje u privremenog organu grada Beograda "zbog zatrovane atmosfere" i neodgovornog ponašanja Demokratske stranke istovremeno se zahvalila Srpskoj naprednoj stranci na pozivu da učestvuje u radu tog tela.

Kako Tanjug saznaje u LDP, danas su razgovarali lideri SNS i LDP Aleksandar Vučić i Čedomir Jovanović koji se zahvalio na pozivu da liberali zajedno sa drugim strankama učestvuju u privremenom organu Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Za nas je to bilo važno pitanje oko kojeg je bilo neophodno postići dogovor ali nažalost atmosfera je postala samo još gora zbog neodgovornog ponašanja DS tako da bi naše učešće u ovom trenutku u privremenom organu Beograda bilo samo kontraproduktivno", rečeno je Tanjugu u LDP.

Pročitajte još: Čović i Mali predvode Beograd: U privremenom veću i Pašić (DS), Mladenović (DSS) i Nikodijević (SPS)

Isti izvor je naveo da LDP, za razliku od DS, ne interesuju fotelje po svaku cenu i da smatraju da je u ovom momentu nemoguće uraditi nešto dobro upravo zbog te zatrovane atmosfere koju je DS kreirala.

U LDP kažu da će eventualna politička saradnja između SNS i te stranke morati da sačeka neke naredne izbore.

Vlada je danas odlučila ko će biti članovi Privremenog veća koji će upravljati Gradom Beogradom do izbora. Predsednik veća je Siniša Mali, a članovi su Nikola Nikodijević (SPS), Andreja Mladenović (DSS), Tatjana Pašić (DS) i Nebojša Čović (na predlog SNS).

Povezane vesti: Babić: Vlada danas formira privremeni organ SNS: Danas odluka o privremenoj upravi, bez članova iz DS "jer se nećkaju" Rat saopštenjima uoči formiranja prinudne uprave za Beograd

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DS u upravi Beograda, LDP odustao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2013

Članovi privremenog ograna uprave grada Beograda su predsednik veća Siniša Mali, Nebojša Čović, Andreja Mladenović, Nikola Nikodijević i Tatjana Pašić, saopštio je večeras prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas ocenio je da je Vlada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.