MUŠKARAC ZARAŽEN HIV-om SILOVAO DEVOJČICU (12) Majka zatekla jezivu scenu, pa potegla pištolj

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2024, 16:56

MUŠKARAC ZARAŽEN HIV-om SILOVAO DEVOJČICU (12) Majka zatekla jezivu scenu, pa potegla pištolj

Šepard je uhapšen i nalazi se u pritvoru u zatvoru okruga Klivlend

Majka iz Oklahome držala je HIV-pozitivnog sportskog trenera mladih na nišanu, nakon što ga je zatekla kako seksualno zlostavlja njenu ćerku u kući, prenosi Fox news.

"Silovao me je", rekla je devojčica (12) istražiteljima ovog meseca nakon što je njena majka otkrila zlostavljanje u svojoj kući u Oklahoma Sitiju.  Policija je saopštila da se osumnjičeni Donovan Skot Šepard (39) potukao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u baru 13. januara, nakon čega ga je  pokupila majka sa kojom je u to vreme živeo.

Mlada devojka je spavala u kući kada su se Šepard i majka vratili, a majka je ubrzo otišla u krevet. Majka se probudila i ubrzo zatekla Šeparda kako siluje njenu ćerku.  Policija je reagovala i pronašla majku koja drži Šeparda na nišanu.

Šepard je bio trener omladinskog bejzbola tima pod nazivom Oklahoma Aftermath poslednjih nekoliko godina. On je navodno policiji priznao da je HIV pozitivan, a istražitelji su u krivičnoj prijavi prijavili da nije koristio zaštitu tokom navodnog napada.

Devojčica je inspektorima rekla da to nije prvi put da ju je Šepard navodno silovao, rekavši da se još šest sličnih napada dogodilo od njene 11. godine. Jedan od napada navodno se dogodio na njen 12. rođendan.

.

Srbija Danas/Fox news

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.