MUP demantuje INCIDENT: Medicinari iz Kragujevca NISU NAPADNUTI U Novom Pazaru

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2020, 19:55

MUP demantuje INCIDENT: Medicinari iz Kragujevca NISU NAPADNUTI U Novom Pazaru

U bolnici u Novom Pazaru prisutne pojačane policijske snage BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da su apsolutno netačni navodi pojedinih medija da su u Novom Pazaru fizički napadnuti medicinski radnici iz Kragujevca, a samim tim i navodi da novopazarska policija nije reagovala."Zarad istinitog informisanja javnosti, saopstavamo da policiji niti je prijavljen fizicki napad na medicinsko osoblje, niti je proverama potvrdeno da se bilo sta slicno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dogodilo", ističe se u saopstenju MUP-a Srbije. Podseća se takođe da su u bolnici u Novom Pazaru prisutne pojačane policijske snage upravo zarad sprečavanja eventualnog narušavanja javnog reda i mira.
Pogledaj vesti o: Incident,   Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pomoćnik načelnika Uprave policije MUP-a razjašnjava situaciju u Novom Pazaru: "Nikakav fizički napad na medicinske radnike iz Kragujevca nije se dogodio"

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2020

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da su apsolutno netačni navodi pojedinih medija da su u Novom Pazaru fizički napadnuti medicinski radnici iz Kragujevca Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da su apsolutno netačni navodi pojedinih medija da su u Novom Pazaru...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.