MUP: Policija intezivno radi na utvrđivanju svih okolnosti prebijanja odbornika u Knjaževcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Policija intezivno radi na utvrđivanju svih okolnosti prebijanja odbornika u Knjaževcu

Policija radi intenzivno na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja u Knjaževcu, gde je nakon proslave Dana opštine, po izlasku iz restorana došlo do svađe i tuče između odbornika Demokratske stranke D.S. (42) i odbornika Srpske napredne stranke M.B. (54), saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

MUP je naveo da je policija odmah po prijavi lekara iz Zdravstvenog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Knjaževac izašla na lice mesta i preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja.

"Obojica odbornika zadobili su lakše telesne povrede", navodi se u saopštenju i dodaje da su policijski službenici odmah su o svemu obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Knjaževcu, koje je naložilo da im se dostavi izveštaj o događaju.

Demokratska stranka (DS) saopštila je ranije danas da je odbornik te stranke i jedan od organizatora protesta "Jedan od pet miliona" u Knjaževcu Dalibor Stanojević brutalno pretučen tokom proslave Dana opštine "od strane predsednika opštine Milana Đokića zajedno sa dvojicom saradnika", navodeći da se to desilo naočigled nekoliko svedoka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.