MASOVNA TUČA U KIKINDI: Muškarac (20) uhapšen, pet osoba povređeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021, 18:27

MASOVNA TUČA U KIKINDI: Muškarac (20) uhapšen, pet osoba povređeno

Povređenim migrantima pomoć je ukazana u Opštoj bolnici u Kikindi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su A. B. Z. (20) iz Avganistana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i laka telesna povreda.

On se sumnjiči da je u Tranzitnom prihvatnom centru u Kikindi, nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede dvojici migranata, dok je trojicu lakše povredio.

.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AVGANISTANAC UHAPŠEN ZBOG OBRAČUNA U PRIHVATNOM CENTRU U KIKINDI: Oštrim predmetom naneo teške povrede dvojici migranata

Izvor: Kurir, 08.Feb.2021

Tokom tuče u Prihvatnom centru: Avganistanac (21) oštrim predmetom ozledio više migranata.

Nastavak na Kurir...

Kikinda: Nožem napao više ljudi, pa priveden

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2021

A. B. Z. (20) iz Avganistana uhapšen je zbog sumnje da je naneo teške i lake povrede u tuči...On se sumnjiči da je u Tranzitnom prihvatnom centru u Kikindi, nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede dvojici migranata, dok je trojicu lakše povredio...Povređenim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.