Lubris ekstra: SNS i dalje ima najveću podršku, URS podržava petina Nišlija

Izvor: Blic, 07.Feb.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lubris ekstra: SNS i dalje ima najveću podršku, URS podržava petina Nišlija

Niš - Prema rezultatima istraživanja niške agencije „Lubris extra“ Srpska napredna stranka i dalje ima najveću podršku građana Niša i to 35, 25 odsto, dok bi za SPS glasalo 21,19 odsto Nišlija.

Na trećem mestu nalaze se Ujedinjeni regioni Srbije sa procentom od 11, 40 odsto, Demokratama bi glas dalo 8, 40 odsto građana, a DSS-u 6,95 odsto.

LDP se nalazi na šestom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa 5, 76 odsto, dok ostale stranke imaju ukupno 11,05 odsto podrške Nišlija. U izveštaju agencije navodi se da za razliku of rezultata u junu mesecu, SNS beleži blagi pad rejtinga, dok SPS, DSS i LDP imaju stabilno glasačko telo, navodi se u izveštaju agencije „Lubris“ iz Niša.

Istraživanje je rađeno krajem januara i početkom februara telefonom na uzorku od 960 ispitanika.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SNS prva, ali pada, SPS i URS visoko

Izvor: Danas, 07.Feb.2014

Građani Niša bi danas u najvećem broju glasali za SNS (35,2 odsto), a zatim za SPS, koja uživa prilično visoku podršku (21,2 odsto).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.