Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Avg.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Telekom Srbije se neće prodavati po svaku cenu

Potpredsjednik vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija  Rasim Ljajić izjavio je danas da se Telekom neće prodavati po svaku cijenu ukoliko se za njega ne dobije očekivana ponuda, i naglasio da se ne smije dozvoliti novi neuspješan postupak prodaje kao 2011. godine.

"Mi znamo ispod koje vrednosti nećemo prodavati Telekom i verujemo da tu cenu možemo dobiti u ovom postupku", rekao je Ljajić novinarima.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Telekom Srbija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Telekom ne sme da doživi sudbinu iz 2011."

Izvor: B92, 04.Avg.2015

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da se Telekom neće prodavati po svaku cenu ukoliko se za njega ne dobije očekivana ponuda...Ljajić je naglasio da se ne sme dozvoliti novi neuspešan postupak prodaje kao 2011. godine..."Mi znamo ispod koje vrednosti nećemo prodavati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.