Legendarni  Točak najbolje je iskoristio promociju putem novih medija

Izvor: Beta Video, 14.Jan.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni Točak najbolje je iskoristio promociju putem novih medija

BEOGRAD - Branislav Lokner je rekao da postoji paradokos jer ima predstavnika „starijih generacija koji se fenomenalno snalaze u tome čak bolje od onih iz mladjih generacija. ``Legendarni gitarista grupe Smak, Radomir Mihajlović Točak, je najbolji primer starije generacije koji je najbolje od svih aktera, svih generacija , svih muzičara shvata psihologiju interneta, promociju putem interneta, strukturu interneta“, rekao je Lokner.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Rokenrol u kandžama interneta

Izvor: Beta, 14.Jan.2018

U Srbiji je objavljeno i drugo izdanje knjige "Rokenrol u kandžama interneta 2", u kojoj Branislav Lokner i Predrag Jovanović pišu o uticaju interneta na promociju muzike za razliku od "starih medija", i o aktivnosti na internetu legendarnih i novih muzičara.Ta knjiga je vidjenje četiri generacije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.