Lajčak danas u poseti Prištini

Izvor: B92, 25.Jan.2023, 20:59

Lajčak danas u poseti Prištini

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak boraviće danas u poseti Prištini, rekao je za Tanjug portparol EU Peter Stano.

Stano nije naveo druge detalje posete, već je samo rekao da Lajčak redovno putuje i da je zakazano da danas bude u Prištini.

Lajčak je nedavno, zajedno sa izaslanicima Francuske, Nemačke, Italije i SAD, posetio Beograd i Prištinu kako bi, kako je naveo, razgovarali o daljim koracima ka normalizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnosa na osnovu predloga EU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gol iz nemoguće pozicije VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2023

Švedski rukometaš Hampus Vane postigao je gol kojim se dive svi ljubitelji rukometa i sporta...U četvrtfinalnoj utakmici protiv Egipta, Vane je iz gotovo nemoguće pozicije uspeo da savlada golmana protivnika...Iz "mrtvog" ugla uspeo je da provuče loptu pored golmana, čime je oduševio sve u dvorani...

Nastavak na B92...

Miroslav Lajčak u Prištini s Kurtijem i Bislimijem: Složili smo se da svi prethodni sporazumi budu sprovedeni

Izvor: Danas, 26.Jan.2023, 09:29

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak doputovao je juče u Prištinu, gde se kasno sinoć sreo sa premijerom Aljbinom Kurtijem i zamenikom prenijera i šefom pregovaračkog tima Prištine Besnikom Bisljimijem.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.