Koštunica: DSS najzaslužnija što Srbija nije u NATO

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: DSS najzaslužnija što Srbija nije u NATO

Lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica porucio je u Sremskoj Mitrovici da je sloboda najveća vrednost i da "ako Srbija hoće slobodu, ona mora biti politički neutralna" istakavši da je ta stranka najzaslužnija što Srbija nije članica NATO.

On je na predizbornom skupu podsetio na sve borbe koje je DSS vodila prethodnih godina - "na borbu za Ustav, koji je i danas brana za one >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji žele da rasparčaju Srbiju, borbu za narod i u Srbiji i u Republici Srpskoj, za dostojanstvo i srpske tradicionalne vrednosti".

"Borba DSS je takođe i ona za političku neutralnost", rekao je Koštunica istakavsvsi da je DSS "najzaslužnija je za odbijanje članstva u savezu NATO"

Prema njegovim rečima DSS se protivi i ulasku Srbije u Evropsku uniju, "sa kojom treba da sarađujemo u skladu sa svojim interesima.", saopštila je DSS.

On je je naglasio da pored državnih razloga za neulazak u EU postoje i ekonomski "- jer se od potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju prazni budžet Srbije"

Koštunica je podsetio i da je u mnogim zemljama članicama EU u toku ekonomska kriza i velika nezaposlenost, posebno među mladima,navodi se u saopštenju.

On je istakao i da se DSS protivi prodaji poljoprivredne zemlje strancima, "koja će početi 2017. godine", dodaje se u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Koštunica: DSS zaslužna što Srbija nije u NATO

Izvor: RTS, 11.Feb.2014

Ako Srbija hoće slobodu, ona mora biti politički neutralna, rekao lider DSS-a Vojislav Koštunica, istakavši da je ta stranka najzaslužnija što Srbija nije članica NATO-a. ..Lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica poručio je u Sremskoj Mitrovici da je sloboda najveća vrednost i da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.