Koalicija Dveri i dela Pokreta obnove kraljevine Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2022, 14:50

Koalicija Dveri i dela Pokreta obnove kraljevine Srbije

Predsednik Dveri Boško Obradović i predsednik dela Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) Žika Gojković potpisali su danas koalicioni sporazum i najavili da će te dve političke organizacije zajedno nastupiti na predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima.

Obradović je na konferenciji za novinare rekao da će on biti biti predsednički kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << liste Boško Obradović - Srpski pokret Dveri - POKS - Miloš Parandilović-Patriotski blok za obnovu kraljevine Srbije, a da će Miloš Parandilović biti nosilac liste za Beograd.

Obradović je naveo da Dveri i POKS objedinjava potpuno istovetan stav po pitanju očuvanja Kosova u sastavu Srbije, naglasivši da su ljudi koji veruju u Boga, "za kralja i otadžbinu".

Ovo je jedina izborna lista koja se zalaže za obnovu monarhije, a ostale su republikanske, rekao je Obradović i dodao da je njegov cilj da bude poslednji predsednik i da se stvore preduslovi za obnavljanje monarhije.

Gojković je rekao da će koalicija promeniti sistem kojim vlada kult ličnosti i da je to razlika između te koalicije i svi ostalih političkih stranaka.

On je kazao da je koalicija iskreni treći put kojim niko nije išao i pozvao sve koji su shvatili posledice "zla republikanskog sistema" da im se pridruže.

Dodao je da žele nacionalno jedinstvo koje će biti plod istine, a ne laži kojima je društvo trovano od 1945. godine.

Rekao je da Srbija nije neutralna jer sarađuje i sa NATO i sa Rusijom, a da se koalicija Svim srcem za Srbiju zalaže za pravu neutralnost.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dveri i POKS potpisali koalicioni sporazum

Izvor: Blic, 16.Feb.2022

Srpski pokret Dveri i Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), na čijem je čelu Žika Gojković, potpisali su danas koalicioni sporazum o zajedničkom učešću na predstojećim parlamentarnim, predsedničkim i beogradskim izborima.

Nastavak na Blic...

Lista `Boško Obradović-Dveri - POKS-Miloš Parandilović - Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije

Izvor: Beta Video, 16.Feb.2022

BEOGRAD - Na zajedničkoj konferenciji za novinare Obradović je izjavio da je ovim potpisom ozvaničena saradnja na sva tri nivoa i time su Dveri i deo POKS-a koji predvodi Žika Gojković, odgovorili na, kako je rekao, poziv istaknutih intelektualaca na čelu sa profesorom Milošem Kovićem da svi...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Dveri: Ujedinjenje patriota – POKS se pridružio bloku

Izvor: RTS, 16.Feb.2022

Srpski pokret Dveri saopštio je da su danas ozvaničili predizbornu saradnju sa Pokretom obnove Kraljevine Srbije (POKS) radi zajedničkog učešća na predstojećim predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima u Srbiji. . Predsednik Dveri Boško Obradović naveo je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.