Koalicija Demohrišćana i Hrišćansko socijalne unije pobedila u Nemačkoj

Izvor: Danas, 26.Maj.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija Demohrišćana i Hrišćansko socijalne unije pobedila u Nemačkoj

Koalicija Demohrišćana i Hrišćansko socijalne unije pobedila je na izborima za Evropski parlament u Nemačkoj, ali je dobila sedam odsto glasova manje nego na prethodnim izborima, pokazuju rezultati izlaznih anketa. Članak Koalicija Demohrišćana i Hrišćansko socijalne unije pobedila u Nemačkoj se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi put od 1946. godine: Na lokalnim izborima SPD osvojila najmanje glasova

Izvor: B92, 26.Maj.2019

Nemačka Socijaldemokratska stranka (SPD) prvi put od 1946. godine nije uspela da osvoji većinu glasova na lokalnim izborima koji su održani u pokrajini Bremen...SPD je na današnjim izborima osvojila svega 24,5 odsto glasova, što je dosta manje u odnosu na 32,8 odsto glasova koje su osvojili 2015....

Nastavak na B92...

Vladajuća mađarska stranka u velikoj prednosti

Izvor: Blic, 26.Maj.2019

Vladajuća mađarska stranka Fides osvojila je 56 odsto glasova na izborima za Evropski parlament, rezultati su izlaznih anketa.

Nastavak na Blic...

Praznik ekstaze

Izvor: Danas, 27.Maj.2019, 16:01

Beogradska filharmonija svoju je viziju aktuelnog koncerta iz ciklusa "Uzvišenije" donela u apsolutnom saglasju sa nazivom - ako je već 'uzvišenije' na naslovnoj strani koncertnog programa opisano kao "moralno i duhovno uzdizanje, oplemenjivanje", onda je konstelacija Respigi-Bah-Respigi bila ništa...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.