Kažu da nećemo u EU  videćemo. EU nam je strašno važna, ali su nam ubijena deca mnogo važnija

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 21:36

"Kažu da nećemo u EU " videćemo. EU nam je strašno važna, ali su nam ubijena deca mnogo važnija"

Komentarišući poruke i pretnje iz Hrvatske koje je Srbija dobila, Vučić je večeras istakao da on nema problem s Hrvatima.

"Ja želim da predstavnici hrvatske manjine budu deo nove vlade. Zanimljivo mi je da je ovakva hajka pokrenuta protiv cele zemlje", rekao je on.

Naglasio je i da su pre nekoliko meseci izašli daje tukao zatvorenike u Petrinji iako nikad tamo nije bio.

"Zamislite da mi to izmislimo o predsedniku neke druge zemlje kakav bi to bio skandal. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nisu se izvinili, samo su nastavili", dodao je.

A što se tiče optužnica, kazao je da se nije mešao u to.

"Ali sam ponosan na činjenicu da će porodice ubijene dece imati nadu da će pravda barem delimično biti zadovoljena", poručio je Vučić.

"Ja vas pitam da li hoćete da životi nevine dece budu bačeni onako zato što je nekom palo na pamet da baca bombe? I niste se setili da kažete išta o tom zločinu i onda im je kriva Srbija".

"Kažu da onda nećemo da uđemo u EU – videćemo. Ali, mnogo volimo EU i strašno nam je važna, ali su nam ta deca mnogo važnija od svakog NATOa, EU i svega drugoga. Mi ćemo svoj posao, oni svoj, a da ih molim i puzim i klečimo, ne pada mi na pamet. Oni koji su ubijali decu moraju da odgovaraju", jasan je bio predsednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

“STRAŠNO NAM JE VAŽNA EU, ALI SU NAM UBIJENA DECA MNOGO VAŽNIJA” Predsednik Vučić poslao oštru poruku Hrvatima

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras iz Davosa da nema problema sa Hrvatima...- Želim da predstavnici hrvatske manjine učestvuju u radu Vlade. Neko ima problema sa provođenjem ratnih zločina, pokrenuta je hajka, preti se celoj zemlji. Pre nekoliko meseci izašli su sa pričom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.