Kako praćenje menstrualnih ciklusa pomaže ženama u sportu

Izvor: Danas, 06.Okt.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako praćenje menstrualnih ciklusa pomaže ženama u sportu

Getty Images U julu 2019. godine, američke fudbalerke postale su svetske prvakinje, a uspeh je pripisan i praćenju menstrualnih ciklusa igračica i prilagođavanju treninga i ishrane. To je pristup za koji mnogi misle da mu je već odavno bilo vreme. Poslednjih godina veliki broj vrhunskih sportistkinja pričao je o uticaju menstrualnog ciklusa na njihov trening […] Članak Kako praćenje menstrualnih ciklusa pomaže ženama u sportu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Corax za 6. oktobar 2019.

Izvor: Danas, 06.Okt.2019

Članak Corax za 6. oktobar 2019. se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Kako su akademici pre 20 godina tražili smenu vlasti u Srbiji i SRJ?

Izvor: Danas, 06.Okt.2019

Na sastanku Odeljenja jezika i književnosti Srpske akademije nauka i umetnosti 2. oktobra 1999. godine 45 akademika potpisalo je otvoreno pismo kojim se pridružuju „svima koji svakodnevno ističu zahtev za promenu vlasti“. Članak Kako su akademici pre 20 godina tražili smenu vlasti u Srbiji i...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.