Jesmo li zaista superpovezani

Izvor: Danas, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesmo li zaista superpovezani

Razmišljajući o uticaju informaciono-komunikacionih tehnologija na društveni život gotovo je nemoguće da ne učimo svojevrstan paradoks koji se ogleda u tome da nikad, makar tehnološki, nismo bili bolje povezani jedni sa drugima ali se isto tako nikad nismo osećali tako udaljeni jednih od drugih. Članak Jesmo li zaista superpovezani se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li vodite računa o svom mentalnom zdravlju?

Izvor: Danas, 06.Okt.2019

O mentalnim bolestima se mnogo govori. Ali, bilo bi bolje da se za promenu usredsredimo na mentalno zdavlje. Evo nekoliko praktičnih i proverenih saveta koje bi svi trebalo da poslušamo – kako bismo ostali zdravi. Članak Da li vodite računa o svom mentalnom zdravlju? se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Kad o presađivanju organa progovoriš u pozorištu

Izvor: Danas, 06.Okt.2019

Život je nepredvdiv, a tek kad nam se dogodi nešto što nismo očekivali bilo lepo ili ružno postajemo svesni te činjenice. Članak Kad o presađivanju organa progovoriš u pozorištu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Damir Pavić: Život i rat

Izvor: Danas, 06.Okt.2019

Moj deda se zvao Ante. I moj otac je bio Ante. Verovatno je i pradeda bio Ante. Članak Damir Pavić: Život i rat se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.