Kako je izgledala proslava 11. godišnjice SNS u Novom Sadu?

Izvor: Danas, 29.Okt.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je izgledala proslava 11. godišnjice SNS u Novom Sadu?

Glavni grad Vojvodine bio je u nedelju preplavljen hiljadama članova Srpske napredne stranke koji su u stotinama autobusa dovezeni iz svih krajeva Srbije na proslavu 11 godina stranke. Članak Kako je izgledala proslava 11. godišnjice SNS u Novom Sadu? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetionik znanja – manifestacija koja pokreće mlade ljude iz cele Srbije da urade nešto za svoj grad

Izvor: Danas, 29.Okt.2019

„Svetionik znanja“ je tradicionalno takmičenje 60 srednjoškolaca iz 15 gradova Srbije. Članak Svetionik znanja – manifestacija koja pokreće mlade ljude iz cele Srbije da urade nešto za svoj grad se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Nikolić: Svako ko iz DS izađe na izbore biće isključen iz stranke

Izvor: Danas, 29.Okt.2019

Demokratska stranka se sprema za bojkot izbora. Obišli smo čitavu Srbiju i videli da je raspoloženje građana da se parlamentarni izbori bojkotuju. Članak Nikolić: Svako ko iz DS izađe na izbore biće isključen iz stranke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Šrafovi na točku autobusa koji je prevozio đake namerno odvijeni

Izvor: Danas, 29.Okt.2019

Pet dana nakon incidenta oglasio se prevoznik „Continental Tours“ kome je u selu Dubravica kod Požarevca, ispao točak na autobusu dok je prevozio đake u školu. Članak Šrafovi na točku autobusa koji je prevozio đake namerno odvijeni se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.