KRAH AMERIČKOG TUŽILAŠTVA: Uložili MILIONE u istragu, a ne mogu da povežu Rusiju sa izborima u SAD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAH AMERIČKOG TUŽILAŠTVA: Uložili MILIONE u istragu, a ne mogu da povežu Rusiju sa izborima u SAD!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da tužioci uprkos dugoj i skupoj istrazi nisu pronašli dokaze o navodnom ruskom mešanju u njegovu kampanju za predsedničke izbore 2016. godine.

Dan pošto su američki tužioci predočili detalje o prethodno nepoznatom pokušaju Rusa da pomognu Trampovoj kampanji, on je na Tvtieru napisao:

- Posle dve godine i više miliona stranica dokumenata (i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << troškova od preko 30 miliona dolara) nema dosluha - izjavio je Tramp.

AFTER TWO YEARS AND MILLIONS OF PAGES OF DOCUMENTS (and a cost of over $30,000,000), NO COLLUSION!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 8, 2018

Rusija je uvek negirala da se mešala u predsedničke izbore u SAD kako bi pomogla Trampu da pobedi, podseća Rojters.

BONUS VIDEO: Cela Srbija deli scenu iz Kliničkog centra: Pogledajte U ČEMU je doktorka došla da operiše pacijenta
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trump: Nema dokaza o uticaju Rusije u američke izbore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Dec.2018

Američki tužioci nisu pronašli dokaze o dosluhu sa Rusijom, uprkos dugoj i skupoj istrazi o umiješanosti Moskve u predsjedničke izbore u SAD-u 2016. godine, izjavio je američki predsjednik Donald Trump. On je o ishodu istrage pisao na Twitteru, dan nakon što su tužioci iznijeli detalje o pokušaju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Tramp: Tužioci nisu našli dokaze o dosluhu sa Rusijom

Izvor: B92, 08.Dec.2018

Vašington -- Donald Tramp izjavio je da tužioci uprkos dugoj i skupoj istrazi nisu pronašli dokaze o navodnom ruskom mešanju u njegovu kampanju za izbore 2016. godine...Dan pošto su američki tužioci predočili detalje o prethodno nepoznatom pokušaju Rusa da pomognu Trampovoj kampanji, on je na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.