KARIĆ DANAS STIŽE U SRBIJU: Više od 22.000 građana želi da ga dočeka na aerodromu

Izvor: Telegraf.rs, 29.Dec.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARIĆ DANAS STIŽE U SRBIJU: Više od 22.000 građana želi da ga dočeka na aerodromu

Bogoljub Karić, lider Pokreta snaga Srbije i biznismen, koji je prema najavama trebalo sinoć da stigne u Beograd, ipak će stići danas u 13 časova. 

On je na svom Fejsbuk profilu izdao saopštenje povodom svog povratka:

"Povodom informacija koje su se pojavile na društvenim mrežama i u medijima da se u Beogradu u subotu u podne organizuje svečani doček Bogoljuba Karića ispred Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Srbije, lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić poručuje da nije planiran organizovan doček.

Više od 22.000 građana izrazilo je želju da prisustvuje njegovom povratku u Beograd. Bogoljub Karić razume i sa simpatijama gleda na dobronamerne najave, ali naglašava da ne stoji iza ovih poziva na društvenim mrežama.

Svim prijateljima, pristalicama i građanima se najsrdačnije zahvaljuje na podršci koju su mi pružali više od 10 godina i toplim rečima dobrodošlice.

Bogoljub Karić najavljuje da će uskoro biti organizovan skup na kome će se sastati sa svima, i lično im se još jednom zahvaliti na ukazanom poverenju, ali ponavlja da organizovani doček nije planiran.

Na aerodromu Nikola Tesla u petak 30. decembra Bogoljuba Karića dočekaće samo članovi porodice."

(Telegraf. rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Karić stiže u petak, kaže da nema dočeka ispred Skupštine

Izvor: N1 televizija, 29.Dec.2016

Lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić stiže u Srbiju u petak, 30. decembra. Karić je demantovao i da je planiran njegov doček ispred Skupštine Srbije u subotu u podne...Povodom informacija koje su se pojavile na društvenim mrežama i u medijima, da se u Beogradu u subotu u podne organizuje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.