Jovanov: Najveća kriminalna banda je u okruženju Jeremića

Izvor: B92, 20.Mar.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Najveća kriminalna banda je u okruženju Jeremića

Beograd -- Najveća kriminalna banda u Srbiji je u okruženju Vuka Jeremića, saopštio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

"Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić", piše u saopštenju.

Jovanov dodaje da je Jeremić verovatno "pobesneo" zato što je srpska policija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvršila rekordnu zaplenu od više od tone droge, pa danas laže više nego što smo navikli.

"Isti taj Jeremić bio je saučesnik u 16-godišnjoj pljački Vojvodine od strane Demokratske stranke, kada su pljačkana čak i deca sa smetnjama u razvoju, a podržavao je i kada su njegove žute kolege donosile Statut, kojim su od Vojvodine htele da prave državu", ističe se u saopštenju.

Umesto što laže i izmišlja, Jeremić bi najzad mogao da kaže ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta od njega traži zauzvrat, dodao je Jovanov.

"Možda bi to dalo odgovor i zašto su najveći kriminalci u njegovom okruženju", zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Izvinjavam se zbog izjave Milenka Jovanova

Izvor: B92, 21.Mar.2017, 10:24

Beograd -- Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izvinio se građanima zbog izjave potpredsednika Glavnog odbora SNS Milenka Jovanova...Jovanov je u ponedeljak izjavio da je "najveća kriminalna banda u Srbiji u okruženju Vuka Jeremića"..."Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.