Josipović u oktobru u Beogradu

Izvor: Blic, 02.Sep.2013, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Josipović u oktobru u Beogradu

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio je za hrvatsku TV Nova da će u oktobru posetiti Beograd, gde će razgovarati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Razgovara se o konkretnom datumu, u Srbiju ću ići nadam se u desetom mesecu - precizirao je Josipović.

To je vrlo važan put, jer nakon dobre saradnje i razvoja odnosa za vreme predsednika Tadića sad treba nastaviti taj trend, ocenio je Josipović, ističući da je predsednik Nikolić pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dobru volju.

I taj susret bi trebalo da bude podsticaj da se svi ti brojni problemi krenu još i brže rešavati, rekao je Josipović.

On je najavio i da će u septembru putovati u Crnu Goru, Makedoniju i na Kosovo.

Josipović je, komentarišući odnose Srbije i Kosova, naglasio je da dve zemlje moraju naći zajednički jezik.

- Mislim da je put kojim se krenulo dobar - rekao je Josipović.

Kako prenosi radio Slobodna Evropa, Josipović je naglasio da sve zemlje jugoistoka Europe imaju podjednaku hrvatsku pomoć i podršku na svom europskom putu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Josipović u oktobru u Beogradu

Izvor: B92, 02.Sep.2013

Zagreb, Beograd -- Predsednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio za hrvatsku TV Nova da će u oktobru posetiti Beograd, gde će razgovarati s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem...Razgovara se o konkretnom datumu, u Srbiju ću ići, nadam se, u desetom mesecu - precizirao je Josipović..."To je vrlo...

Nastavak na B92...

Josipović u oktobru u Beogradu

Izvor: RTV Pink, 02.Sep.2013

. . . Predsednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio za hrvatsku TV Nova da će u oktobru posetiti Beograd, gde će razgovarati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.