Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Kandidujem se za predsednika Srbije

BEOGRAD - Bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić izjavio je danas da je odlučio da se kandiduje za predsednika Srbije.

Jeremić je to rekao novinarima, potvrđujući višenedeljne spekulacije da će se odlučiti na kandidaturu.

Prema navodim lista "Danas" Jeremića podržavaju Boris Tadić, Sanda Rašković Ivić, moguće i Saša Radulović i Boško Obradović, kao i Miroslav Aleksić, Dušan Petrović, Dijana Vukomanović, Djorđe Vukadinović, Janko Veselinović, Veroljub Stevanović, Boško Ničić.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbori neraspisani, Jeremić se kandidovao

Izvor: Mondo, 15.Jan.2017

Bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić javno je danas najavio svoju kandidaturu na predstoječim izborima za predsednika Srbije. "Lažni pomiritelj", odmah odgovorili iz SNS...Foto: MN Press/arhiva..Jeremić je to rekao novinarima, potvrđujući višenedeljne spekulacije da će se odlučiti na kandidaturu..."Uveren...

Nastavak na Mondo...

JEREMIĆ: Kandidujem se za predsednika Srbije

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2017

Bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić izjavio je danas da je odlučio da se kandiduje za predsednika Srbije...Jeremić je to rekao novinarima, potvrđujući višenedeljne spekulacije da će se odlučiti na kandidaturu...(Telegraf.rs / Tanjug)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.