Jedan čuva stražu dok ga ostali tuku: POJAVIO SE NOVI SNIMAK BRUTALNOG UBISTVA ZBOG KOG GORI AMERIKA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 17:56

Jedan čuva stražu dok ga ostali tuku: POJAVIO SE NOVI SNIMAK BRUTALNOG UBISTVA ZBOG KOG GORI AMERIKA (VIDEO)

Nenaoružani Afroamerikanac Džordž Flojd preminuo je u Mineapolisu nakon što mu je tokom privođenja policajac klečao na vratu.

Jedan korisnik Instagrama postavio je klip na kome se vidi kako je policija prebijala Afroamerikanca Džordža Flojda na zadnjem sedištu policijskog automobila pre nego što je završio na betonu sa licem prema podu.

Na novim snimcima nadzornih kamera vidi se kako ga prebija nekoliko policajaca, dok jedan čuva stražu.

Korisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagrama koji je postavio klip je napisao - Sve se polako slaže, upravo sam dobio ovaj novi video-snimak. Jedan čuva ''stražu'', a ostali ga prebijaju.

BREAKING: Just got this new video. It’s all coming together. Police were in the car beating the shit out of George Floyd. One stands watch, while the others attacked him.

A post shared by Shaun King (@shaunking) on May 30, 2020 at 3:17pm PDT

Flojdova smrt izazvala je proteste od Vašingtona do Los Anđelesa, koji su iz mirnih dmeonstracija prerasli u nasilne zbog kojih su delovali pripadnici Nacionalne garde u najmanje 15 država i Vašingtonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.