Iztebegović: Ne optužujemo ceo srpski narod

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2014, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iztebegović: Ne optužujemo ceo srpski narod

Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović kaže da ne razume na osnovu čega je baziran stav predsednika Srbije Tomislava Nikolića, koji je izjavio da neće ići u Sarajevo na obeležavanje 100 godina od početka Prvog svetskog rata, jer ne može da ide tamo gde će neko da optuži njegov narod.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izetbegović:Ne razumem Nikolićev stav o poseti BIH

Izvor: Mondo, 10.Jun.2014

Bakir Izetbegović kaže da ne razume na osnovu čega je baziran stav Tomislava Nikolića, koji je izjavio da neće ići u..

Nastavak na Mondo...

Ni Dodik neće u Sarajevo

Izvor: B92, 11.Jun.2014, 11:43

Banjaluka -- Milorad Dodik poručio da niko iz RS neće prisustvovati obeležavanju 100 godina od početka Prvog svetskog rata u Sarajevu jer je reč o politizaciji tog događaja...Obeležavanje 100 godina od sarajevskog atentata, koji je Gavrilo Princip izvršio nad austrougarskim prestolonaslednikom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.